(VIDEO) YJE TË SKENËS | RIKARD LJARJA (1943-2020)

0
1085

YJE TE SKENES – PROFIL!
Rikard Ljarja (1943-2020)
Sekuenca filmash dhe nje kolazh me interpretime te nje artisti qe la gjurme ne kinematografine shqiptare si aktor, regjisor e skenarist! Nderim dhe respekt!

 

* * *

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply