Video

VIDEO

(VIDEO) Filmi TV “Agimet e stinës së madhe” (5 seritë)

0
SERIA 1 FILMI TV "AGIMET E STINES SE MADHE" S1 from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.   SERIA 2 FILMI TV "AGIMET E STINES SE MADHE" S2 from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.   SERIA 3 AGIMET E STINES SE MADHE (S-3).mp4 from...

(VIDEO) Filmi “Gunat përmbi tela”

0
FILMI "GUNAT PERMBI TELA" from Kinematografia Shqiptare on Vimeo. Filmi "Gunat përmbi tela" prodhim i vitit 1977 nga Kinostudio "Shqiperia e Re". Regjisor: Muharrem Fejzo, Skenari: Duro Mustafaj M. Fejzo, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Kujtim Laro. Interpretojnë: Thimi Filipi, Fatos...

(VIDEO) Filmi “Vëllezër dhe shokë”

0
FILMI "VELLEZER DHE SHOKE" from Kinematografia Shqiptare on Vimeo. Filmi "Vëllezër dhe shokë" prodhim i vitit 1980. Regjia: Dhimitër Anagnosti, Skenari: Dhimitër Anagnosti, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Hajg Zaharian. Viti 1941 lufta e Dytë Botërore. Filmi fillon me...

(VIDEO) Filmi “Shpërthimi”

0
FILMI SHQIPTAR "SHPERTHIMI " from Kinematografia Shqiptare on Vimeo. Filmi "Shpërthimi" prodhim i kinostudios Shqipëria e Re i vitit 1974. Regjisor: Muharrem Fejzo, Skenari: Anastas Kondo, Lazër Filipi, Muharrem Fejzo, Producent: Shqipëria e Re, Muzika: Pjetër...

Interval muzikor | Rita Ndoci – “Këllëfin me ar ta çova”!

0
Rita Ndoci "Këllëfin me ar ta çova" Interpretuar ne Festivalin Folklorik 16 tetor 1983 ne Pallatin e Sportit "Partizani"" />   INTERVAL MUZIKOR  Rita Ndoci "Këllëfin me ar ta çova" Interpretuar ne Festivalin Folklorik Tirane: 16 tetor 1983 ne Pallatin e...

(VIDEO) “Nga mesi i errësirës”!

0
FILMI "NGA MESI I ERRESIRES"! from Kinematografia Shqiptare on Vimeo. "Nga mesi i errësirës" eshte nje film prodhim i Kinostudios "Shqiperia e Re" i vitit 1978 Regjisor : Kristaq Dhamo Skenari : Vath Koreshi, Neshat Tozaj Producent : Shqipëria...

(VIDEO) Filmi “Kohë e largët”

0
FILMI "KOHE E LARGET"! from Kinematografia Shqiptare on Vimeo. "Kohë e largët" është një film i Kinostudios prodhuar në vitin 1983. Regjisor: Spartak Pecani, Skenari: Sotir Andoni, Kompozitor: Hajg Zaharian, (C) Copyright Producent: Shqipëria e Re. INTERPRETOJNE: Ndriçim Xhepa........ Andrea Shelca, piktori Robert...

(VIDEO) Filmi “Qyteti më i ri në botë”

0
  Qyteti me i ri në botë është një film per femije i metrazhit te shkurter prodhim i vitit 1974. Regjisor: Xhanfise Keko, Skenari: Muharrem Skënderi, (Copyright) Producent: Shqipëria e re, Muzika: Gjon Simoni. Interpretojnë: Roza Anagnosti, Ilia Shyti, Alket Mato, Saimir Koka, Genc Mosho, Selma...

(VIDEO) Filmi “Duke kërkuar 5 orëshin”!

0
  "Duke kërkuar 5-orëshin" është një film i metrazhit te shkurter i prodhuar në vitin 1974. Regjia: Xhezair Dafa, Skenari: Skënder Plasari, (Copyright) Producent: Shqipëria e Re, Muzika: Aleksandër Lalo. Heroi i filmit kërkon të merret me ndonjë lloj sporti...

(VIDEO) | Ilir Bozo, ushtari rus i filmit “Ballë për ballë”!

0
  Ilir Bozo Aktori fale paraqitjes se tij teutonike, floket bjond dhe tipare te tjera si banor i vendeve baltike, ka terhequr vemendjen e kineasteve te Kinostudios te perfshihet ne nje rol ne filmin e...

(VIDEO) Filmi “Nata e parë e lirisë”

0
FILMI "NATA E PARE E LIRISE" | Kinematografia Shqiptare from Kinematografia Shqiptare on Vimeo. "Nata e parë e lirisë" është një film i prodhuar në vitin 1984. Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re" Regjia - Esat Musliu Skenari -...

(VIDEO) Filmi “Partizani i vogël Velo”!

0
  "Partizani i vogël Velo" është një film i prodhuar në vitin 1980. Regjia: Xhanfise Keko, Skenari: Anastas Kondo, Natasha Lako, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Kujtim Laro. INTERPRETOJNE: Petro Papakosta........ Velo Kadri Roshi........ xhaj Braho Pandi Raidhi........ komandant Bani Stavri Shkurti...........