(VIDEO) “Kreshnikët e lirisë” | Besim Zekthi dhe Ansambli i K.V.P!

0
2512

“Kreshnikët e lirisë” intrepretojne Besim Zekthi dhe Ansambli i Kengeve dhe Valleve Popullore!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here