Foto galeri e teatrit “Zbutja e kryeneçes” | 36 vjet nga premiera!

0
158

Premierat e Teatrit Popullor
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Si sot ne kete date, 36 vjet me pare ne skenen e Teatrit Kombetar, u shfaq premiera e komedise “Zbutja e kryeneces”
e autorit Uiljam Shekspir.

Regjia: Fatos Haxhiraj (A.M)
Skenografia: Agim Zajmi (P.M)
Muzika: Agim Krajka
Parrukiere: Mimoza Gjoni
Rekuizitiere: Anastas Kristuli & Njeva Cela
Inspektor skene: Genc Resuli

   
   
   
   
   
   
   

Interpretojne aktoret e Teatrit Kombetar
Artan Imami……….
Yllka Mujio………..
Xhemil Tagani…..
Lazer Filipi (A.M)……….
Roland Trebicka……..
Ilir Bezhani……..
Raimonda Bulku………
Sokol Saraci…….
Naum Shundi………..
Pirro Malaveci………..
Andon Koco………..
Leka Sefla……….
Jetmira Lubonja……
Sadush Ylli…….
etj.

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 7 qershor 2024
____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet per komunitetin online qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply