Foto nga teatri “Shëmbja” | 56 vjet që nga shfaqja premierë!

0
633

PREMIERT E TEATRIT POPULLOR!
Deshmi dhe fakte per brezin e ri te teatrit shqiptar

56 vjet me pare, pikerisht me 27 tetor 1967, ne skenen e Teatrit te Shtetit (Teatri Popullor) do te jepej shfaqja premiere e teatrit “Shembja” te autorit I. Uruci

Regjisor:
Skenografia:

Interpretet:
Violeta Manushi / Gjon Karma / Margarita Xhepa / Ferial Alibali……..

(Skeda per tu plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 24 tetor 2022
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply