Operatori i filmit televiziv Ilir Kasneci!

0
499

Ilir Kasneci
Operator

Lindi me 27 tetor 1950.
Mbaroi me korrespondence Universitetin e Tiranes ne Fakultetin gjuhe-letersi ne vitin 1972.

Filloi punen ne TVSH-Televizionin Publik Shqiptar qe ne vitin 1969 duke u marre kryesisht me xhirimin e shume emisioneve televizive ne studio dhe jashte, telekronika, programe artistike, teledrama, filma dokumentare. Nga keto te fundit mund te permendim: “Gjiri i panormit” apo “Banja” / “Mall” te realizuara ne vitin 1998.

Ka xhiruar edhe filmin televiziv me dy seri “Flaka e maleve” ne vitin 1982.

VINI RE: Nuk kemi asnje informacion pertej vitit 2002 per operatorin Ilir Kasneci, si dhe fatkeqesisht nuk kemi mundur te gjejme asnje foto profil te mundeshem. Kushdo qe deshiron te ndaje nje informacioni me te detajuar ose nje foto eshte i/e mirepritur ne faqen tone.

Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 24 tetor 2022
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013.
Referenca: Enciklopedia e Filmit Shqiptare / Toena 2002 / Abaz. T. Hoxha / f. 189

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply