(EKSKLUZIVE) Foto e kolektivit të premierës “Kokëkashta!

0
146

TEATRI KOMBETAR I KUKULLAVE
Nje foto e ralle e stafit te premieres se shfaqjes “Kokekashta”
26 qershor 1993

Ne foto eshte Pleurat Armiri dhe i gjithe grupi i aktoreve qe e realizoi emrat e te cileve i ka shkurar vete ai.

Autor dhe regjisor: Pleurat Armiri
Nder te tjere dallohen emrat e Bakie Baboci / Florinda Manushi / Shegushe Bebeti / A. Shtylla / Neriman Furrxhi / S. Hyzeqari / R. Cani / H. Luka …..

        

______________
(C) E drejta e autoresise
Foto eshte derguar ne redaksine e faqes nga zj. Ira Armiri, vajza e artistit Pleurat Armiri dhe njera nga miket e faqes, te cilen e falenderojme perzemersisht.

Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 5 maj 2024

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply