Kinema Shqiptare – Filmi

KINEMA SHQIPTARE - FILMI

Foto galeri e filmit “Kercenimi” | 40 vjet që nga shfaqja!

0
ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS "SHQIPERIA E RE"! 40 vite me pare ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane do te shfaqej filmi "Kercenimi" 1982-2022 Me poshte kemi mundesuar skeden informative si dhe nje foto galeri te...

(VIDEO) Filmi “Nxënësit e klasës sime”!

0
Filmi "Nxenesit e klases sime" from Kinematografia Shqiptare on Vimeo. Filmi "Nxënësit e klasës sime" prodhim i vitit 1984. Skenari: Kiço Blushi, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Robert Radoja. Mësuese Nora transferohet në gjimnasin e një qyteti bregdetar....

(VIDEO) Filmi “Vdekja e burrit”

0
FILMI "VDEKJA E BURRIT" (1990) from Kinematografia Shqiptare on Vimeo. Filmi "Vdekja e burrit" është prodhuar në vitin 1990. Regjia: Lisenko Malaj, Skenari: Anastas Kondo, Roland Gjoza, Producent: Albafilm Studio , Muzika: Kujtim Avdiu. Një ambasador del në pension dhe...

(VIDEO) Filmi “Një ditë nga një jetë”

0
FILMI "NJE DITE NGA NJE JETE" from Kinematografia Shqiptare on Vimeo. Një ditë nga një jetë'" është film, prodhim i vitit 1993 Regjia: Gjergj Xhuvani Skenari: Dh. Xhuvani dhe Gj. Xhuvani, Muzika: Zef Çoba, Prodhim i realizuar nga "Albafilm...

(VIDEO) Filmi “Një djalë dhe një vajzë”

0
FILMI "NJE DJALE DHE NJE VAJZE"! from Kinematografia Shqiptare on Vimeo. "Një djalë edhe një vajzë" është film i vitit 1990 Kinostudio "Shqiperia e Re" Regjia:Kristaq Mitro dhe Ibrahim Muçaj Skenari: Petrit Ruka dhe Shpresa Vreto. Anila dhe Artani...

Foto galeri e filmit “Melodi e pandërprerë”

0
FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS "SHQIPERIA E RE" "Melodi e panderprerre" Prodhim i vitit 1985. Regjia: Fehmi Hoshafi, Skenari: Dhimitër Xhuvani, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Tahsim Hoshafi. Operator: Bashkim Asllani Piktor i dekoreve dhe i kostumeve : Astrit Tota Drejtor: Naim Bardhi Operator...

(VIDEO) Filmi “Balada e Kurbinit”!

0
___________________________________________ Vazhdimi i filmit si me poshte:   FILMI I KINOSTUDIOS "SHQIPERIA E RE" Balada e Kurbinit është një film dramatik me metrazh të gjatë prodhuar në Shqipëri më 1990 nga Kinostudio Shqipëria e Re. Është një...

Foto galeri e filmit “Një ndodhi në port”

0
FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS "SHQIPERIA E RE" "Nje ndodhi ne port" është i prodhuar ne vitin 1980. Si me poshte skeda informative dhe nje foto galeri e gjere nga ky film: Regjia: Hysen Hakani, Skenari: Kadri Piro &...

(VIDEO) Filmi “Shpresa”!

0
FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS "SHQIPERIA E RE" "Shpresa" është një film i prodhuar nga Kinostudio "Shqipëria e Re" në vitin 1989. Regjia: Eduart Makri, Skenari: Dhimitër Xhuvani, Operator: Saim Kokona Piktor: Fisnik Pulaj Kompozitor: Zef Coba Drejtor filmi: Teodor Siliqi Operator zeri:...

(VIDEO) Filmi “Dasma e shtyrë”

0
FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS "SHQIPERIA E RE" "Dasma e shtyrë" është një film i prodhuar në vitin 1985. Regjia: Mark Topallaj, Skenari: Ndoc Papleka, Producent: Kinostudio "Shqipëria e Re" Muzika: Pjetër Gaci, Zef Çoba. Operator: Bardhyl Martiniani dhe Jorgo Lilo Piktor:...

(VIDEO) Filmi “Një ndodhi në port”!

0
FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS "SHQIPERIA E RE" Nje ndodhi ne port është i prodhuar ne vitin 1980. Regjia: Hysen Hakani, Skenari: Kadri Piro & Lirim Pëllumbi, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Hajg Zaharian Operator: Ilia Terpini & Pandeli Polena Piktor:...

(VIDEO) FILMI “SKETERRE `43”!

0
FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS "SHQIPERIA E RE" Filmi "Skëterrë '43" prodhim i vitit 1980. Regjia: Rikard Ljarja, Skenari: Bashkim Shehu, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Zef Çoba. Operator : Saim Kokona Piktor: Nak Prizreni (A.M) Drejtor filmi: Haxhi Dersha Operator zeri: Gezim...