(VIDEO) “EPOPEJA E BALLIT KOMBËTAR” NË FILMIN SHQIPTAR!

0
3972

 

“Epopeja e Ballit Kombetar ne Filmin Shqiptar te Kinostudios!

Nje kolazh te skenave me Ballin Kombetar ne filma te ndryshem:

I teti ne bronx;
Mengjese lufte;
Prita;
Tomka dhe shoket e tij;
Toke e pergjakur
Kur zbardhi nje dite;
Njeriu me top;
Pylli i lirise!

Batuta nga me argetueset

Ne fund te kesaj video eshte poema satirike e Shefqet Musarajt “Epopeja e Ballit Kombetar” shoqeruar me nje vije melodike te njohur si Balli Kombetar!

Gjithsesi lutemi shikuesve ne kete video “Kinematografia Shqiptare” nuk paraqet fakte historike, perkundrazi ajo eshte thjeshte film, kinematografi, arti i bukur skenik.

Faleminderit per mirekuptimin!

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here