(VIDEO) Intervistë me aktoren Elida Cangonji | “Rrugë të bardha”!

0
2117

 

Emisioni “Kinostudio” – 2015
Puntata me aktoren Elida Cangonji ne filmin “Rruge te bardha”
Protagonistet e filmave shqiptare te “Kinostudios” ndajne me publikun, intervista, opinione dhe episode te ndryshme. Viti: 2015

________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply