Foto batuta: “E vetmja gjë që mund t`u besohet grave është të ziejnë lakra”!

0
1703

Foto dhe batuta te zgjedhura nga filmat shqiptare te Kinostudios “Shqiperia e re”!
Nje rubrike e faqes qe i servir vizitoreve dhe ndjekesve te saj duke sjellur ne kujtese momente nga aktoret tane te brezit te arte.

“E vetmja gjë që mund t`u besohet grave është të ziejnë lakra”!
Bexhet Nelku ne episodin “Ura” ne filmin “Kur zbardhi nje dite”, i cili eshte triptiku i pare dhe i vetem shqiptare.

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply