(Foto-Batuta) “Te fala sat`ëme”!

0
960

“Te fala sat`ëme”!

Eshte filmi “Toke e pergjakur”. Mulliri ku ka zene strehe nje partizane e plagpsur gjindet i rrethuar nga forcat balliste dhe gjermane! Aktori i shquar i skenes dhe ekranit, Kadri Roshi portretizon me mjeshtri ashu sic ka ditur te beje gjithmone vetem ai, rolin e nje mullixhiu.

Thirrjes se beut te tij qe te dorezoj partizanen e plagosur i pergjigjet me nje te shtene pushke shoqeruar me, “Te fala sat`eme”, ( dhe me siguri qe spektatori ka shperthyer ne te qeshura ne kete moment)….eshte njera nga dhjetra batuta te dala nga ky artist i madh gjate interpretimeve te tij , e qe ka mbetur ne memorien e spektatorit dhe ne historine e filmit shqiptar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here