Foto e ditës | Aktorë të roleve të vogla (Ata ishin katër)!

0
2308

Foto e dites!  #KinematografiaShqiptare #ArtiSkenik
Ndermjet aktoreve tashme me te njohur ne kete film, kemi zgjedhur disa foto nga aktore qe nuk paten mundesi te interpretonin ne shume filma shqiptare, pra aktore te roleve te vogla, si me poshte:

Alfred Kote, pervec ketij filmi ka luajtur edhe ne “Lulekuqe mbi mure”, “I treti”.

 

Rezana Celiku, spikere, prezantuese dhe aktore. pervec ketij filmi ka interpretuar edhe ne filma te tjere : “Shembja e idhujve”, “Shoke te nje skuadre”, “Zonja nga qyteti”, “Nje djale dhe nje vajze”!

 

Luan Sula, ne kete film luan rolin e mesuesit te muzikes.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply