Foto e ditës | Një grup artistësh nga Teatri Estradës së Shkodrës!

0
1628

Ne rubriken e kesaj faqe te titulluar “Foto e dites” sjellim ne kujtese nepermjet fotove te zgjedhura, artiste te ndryshme te skenes dhe ekranit si dhe momente te vecanta nga arti i skenes kryesisht ai para viteve 90-te!

Ne kete foto eshte nje grup artistesh shkodran nga teatri i estrades, ku dallohen mjeshtrit e medhenj te humorit Gezim Kruja, Sander Ruci, Zef Deda (ulur) Zyl Miloti apo Drande Xhaj, si dhe kengetarja e shquar e kesaj trupe Florinda Gjergji

______________
Foto mundesuar nga Sander Ruci kohe me pare ne v. 2016

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply