(Video Profil) Yje të skenës | Ilia Shyti (1929-2003)

0
1934

 

Yje të skenës | Ilia Shyti (1929-2003)

Foto kolazh dhe role te aktorit te shquar te teatrit dhe kinematografise shqiptare, Ilia Shyti.

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qene vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply