Foto galeri e aktorit Paulin Preka (1935-2021) | Homazh!

0
1630

Homazh dedikuar aktorit te madh te humorit shqiptar Paulin Preka (1935-2021)

Nje album i gjere fotografik nga veprimtaria artistike, interpretime te ndryshme nga skece, komedi dhe tre filma artistike te Kinostudios.

 

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qene vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply