Foto galeri e filmit Çeta e vogël !

0
951

Ceta e Vogel
Film i Kinostudios “Shqiperia e Re” – 1979

Skenari: Kole Jakova / Regjia: Mark Topallaj
Operator: Pellumb Kallfa / Piktor: Kleo Nini
Drejtor filmi: Fuat Cano / Operator zeri: Flora Uka
Montazhi: Androniqi Vangjeli
Piktore kostumesh: Suzana Varvarica / Redaktor: Kujtim Gjonaj
Grimiore: Lucie Gjoncaj; Fatos Rudha / As. Regjisor: Aleksander Melyshi
As. Operatore: Sokol Meksi; Niko Treni / Nen drejtor filmi: Klement Rrota
Piktor ekzekutues: Edmond Leshnja / Montazhiere: Shazie Kapoli
Brigadier ndricimi: Vladimir Lika / Kostumiere: Xhilda Mazreku
Formuluese muzike dhe zhurmash: Elda Budini
Piroteknik: Xhemal Koci; Luftar Brace
Rekuizitier: Astrit Mero

INTERPRETOJNE:
Xhelal Tafaj
Ymer Bala
Dashnor Zyberi
Dajna Saraci
Ilir Dashi
Jul Nenshati
Mark Topallaj
Marie Logoreci
Ndrek Luca
Skender Cala
Gjon Karma
Lec Bushati
Ana Gjini
Veli Rada
Mimika Luca
Ariana Dosti
Bilbil Kasmi
Viktor Bruceti
Skender Makbuli
Estref Manaj
Loro Bianku
Ismet Zusi
Mark Tusha
Zef Marashi

Per xhirimin e ketij filmi ndihmuan punonjesit e rrethit te Lezhes e Miredites.

Ekzekuton Orkestra Simfonike e Radiotelevizionit dhe
Kinematografise.
Dirigjent: Eno Koco
Prodhim i Kinostudios “Shqiperia e Re” – Tirane 1979

Me poshte nje foto galeri e gjere nga ky film:

 

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 19 gusht 2022
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply