Foto galeri e filmit “Shirat e vjeshtës” | 38 vjet që nga shfaqja!

0
1368

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
38 vjet me pare ne kinemane “Partizani” ne Tirane do te shfaqje filmi
“Shirat e vjeshtes” (1985-2023)

Ky film fitoi cmimin e dyte ne Festivalin e 6-shte te Filmit Artistik Shqiptar qe u mbajt ne Tirane nga 1-5 tetor 1985. Aktoret Kastriot Caushi dhe Eva Alikaj u nderuan me medaljen e Festivait per interpretimin perkatesisht te roleve te inxhinjier Ilirit dhe Lindes.

Per me shume shikoni skeden informative te filmit si dhe nje album te gjere fotografik:

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here