Foto nga teatri “Ngjarje në fabrikë” | 55 vjet që nga shfaqja premierë!

0
354

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
55 vjet me pare, me 8 maj 1968, ne skenen e Teatrit Popullor, u dha premiera e shfaqjes “Ngjarje ne fabrike ” te autorit Fadil Pacrami
1968-2023!

Regjisori: Kujtim Spahivogli
Skenografia:
Agim Zajmi
Grimi:

Interpretet:
Drita Haxhiraj, Ferial Alibali, Esma Agolli, Antoneta Papapavli, Petrit Llanaj, Naim Frasheri, Pjeter Gjoka, Fatos Haxhiraj, Bexhet Nelku, Sander Prosi, Dhimiter Pecani, Avni Resuli, Gjovalin Gjoka, Gjon Karma, Ilia Shyti.

Nje shfaqje qe e kishte kohezgjatjen plot 2 ore dhe e gjitha zhvilloheshe ne nje repart te nje fabrike qe ishte vetem nje mbledhje. Karakteret e ndryshme qe interpretonin aktoret ishin aq te larmishem sa e benin spektatorin te harronte qe shfaqja ishte nje mbledhje.

(Falenderojme perzemersisht aktorin e Teatrit Popullor, z. Gjovalin Gjoka qe ndihmoi ne plotesimin e skedes se shfaqjes)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 30 prill 2023
________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply