Foto profil i aktorit Gjergji Melo!

0
2698

Gjergji Melo

Kryesisht aktor i roleve dytesore, ndonese pati nje rol kryesor ne televizivin “Agimet e stines se madhe” – 1981 ate te sekretarit.

Lindi ne fshatin Terove te Korces ne vitin 1952. Kreu studimet ne Insitutin e Larte te Arteve per aktor.

Foto galeri e aktorit nga filmi "Agimet e stines se madhe"
 
  
  
  
  

Pervec veprimtarise skenike ka interpretuar me sukses ne disa filma te tjere:
Gezhoja e vjeter (1980) qe eshte edhe filmi i pare per ate ne rolin e nje polici, “Nje emer midis njerezve” (1983), Fan Noli; Koha nuk pret (1984) si Mevlani punonjesi i sigurimit dhe “Asgje nuk harrohet” (1985).

Foto galeri nga filmat e tjere:
 
  
  
  
 

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Referenca: Enciklopedia e Kinematografise Shqiptare – Toena 2002/ A. Hoxha /f. 262.
Fotot u mundesuan nga administratoret e kesaj faqe: Erald B. dhe Pjerin Bj.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here