Gjergji Lala në serialin italian “Gli orologi del diavolo”!

0
809

Gjergji Lala në serialin italian “Gli orologi del diavolo”!
Aktori i mirenjohur i skenes sone, ambasadori i aktrimit shqiptar ne Itali, na ben te gjitheve te ndihemi krenar, teksa interpreton ne nje film serial me regjine e Alessandro Angelini i cili ka perfshire ne kete projekt aktorin e brezit te arte te Kinostudios, perkrah atyre italiane si protagonistet ne kete film Giuseppe Fiorello, Nicole Grimaudo e Claudia Pandolfi .

Ky serial eshte prodhim i Rai Fiction nisur simbas motiveve te librit me te njejtin emer te autoreve Gianfranco Franciosi dhe Federico Ruffo, inspiruar madje nga disa ngjarje dhe evente realisht te ndodhura.

Gjergji Lala ne arenen nderkombetare eshte aktivizuar gjithnje me sukses ku mund te permendim rolin e ambasadorit sovjetik ne “Il papa buono” (2003) (me rregji te mirenjohurit Ricky Tognazzi, i biri i te madhit Ugo), ne filmat “L’Orizzonte degli Eventi” (2005) apo edhe ne sezonin e 7-te te serialit Tv “La squadra” (2006), ne te famshmin “Don Matteo 5” (2006), ne filmin “L’uomo della carità – Don Luigi Di Liegro”(2007), (te rregjise se Alessandro Di Robilant) ne “Medicina Generale” (2008) , deri tek ai v. 2016 “Il sapore del sale”.

Urojme z. Gjergj Lala, ne mes tjerash edhe mikun e kahershem te kesaj faqe, sukese te metejshme ne arenen nderkombetare dhe akoma me tutje ne projekte te tjera ne pasurimin e nje karriere tashme te shkelqyer.

Nentor 2020


_____________
Kinematografia shqiptare publikuar ne nentor 2020 ne faqen me te njejtin emer ne Facebook.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here