Rubrika investigative “Në kërkim të një emri”!

0
1284

I rikthehemi rubrikes investigative te faqes ne identifikimin e disa aktoreve, bazuar ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve te kesaj faqe dhe fansave te saj, nje rubrike ku do te investigohet rreth aktoreve te filmit shqiptar, te atyre QE PATEN ROLE EPISODIKE pa iu permendur emri ne asnje nga rastet e shumta te kesaj organike te pandare te filmit shqiptar te Kinostudios.

Pjese e ketij grupimi ishte edhe aktori ne kete foto i cili ndonese interpretoi ne role dysore ne shume filma shqiptar nuk iu permend asnjehere emri. Si quhet ai ?

_______
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :

Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply