(VIDEO KOLAZH) TEATRI POPULLOR | SHFAQJE DHE PREMIERA (1946-1964)

0
1008

SHIKOJE VIDEON NGA YOUTUBE

Video Kolazh | Shfaqje dhe Premiera te Teatrit Popullor brenda
harkut kohor 1946-1964

_______________
Kinematografia Shqiptgare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply