Foto e ditës | Ali Bega: O njerëz, merrni secili përgjegjësinë tuaj, për t’u….

0
1417

“O njerëz, merrni secili përgjegjësinë tuaj, për t’u përballuar me to,
në të mirën e Shqipërisë, me besimin dhe shpresën tek Zoti, e nesërmja me kontributet tuaja do të jetë më e mirë”
ALI BEGA (2006).

______
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply