Foto profil i aktorit Harilla Vjero!

0
1625

Harilla Vjero

Pjese e grupimit te aktoreve dytesor te cilet megjithate u aktivizuan ne nje numer te konsiderueshem te filmave te Kinostudios.

Aktori interpretoi ne disa filma si me poshte:
Nxënësit e klasës time -1984
Militanti – 1984
Tre njerëz me guna – 1985
Rrethi i kujteses – 1987
Hetimi Vazhdon – 1988
Historiani dhe kameleoni – 1988
Djali elastik – 1989,
Njerëz në rryme – 1989
Vdekja e kalit – 1992
Amanet – 2014

   
   
   
   
   

    
    
    

Interpretoi edhe ne disa shfaqje te teatrit nga ku mund te kujtojme: “Darka e gabuar” dhe “Ylli pa emer”

© Material i rezervuar
_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply