(VIDEO) FILMI SHQIPTAR “YLLKA”!

0
1448

FILMI SHQIPTAR “YLLKA” from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Yllka, është një film shqiptar prodim i vitit 2003

Regjia: Maya Simon dhe Ylli Pepo.
Skenari : Besa Myftiu.
Interpretojnë :
Zamira Kita, …Mira
Besa Myftiu,
Elina Duni,
Artur Gorishti
Vasjan Lami
Genci Fuga
etj.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply