Foto e dites | Në shesh xhirimin i filmit “Yjet e netëve të gjata”!

0
2118

Foto e dites per sot eshte shkeputur nga sheshxhirimi i filmit shume te bukur, dramatik, bazuar ne nje ngjarje reale, “Yje te neteve te gjata”!

Ne foto jane fiksuar nga e majta Dhimiter Orgocka, Justina Aliaj dhe regjisori i paharruar Viktor Gjika (duke trazuar kazanin e rrobeve) i cili jep udhezimet aktoreve per xhirimin e skenes.

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply