Foto galeri e filmit “Hetimi vazhdon”!

0
1103

Hetimi vazhdon
Filmi eshte prodhim i Kinostudios “Shqiperia e Re” – 1988

Me poshte skeda informative si dhe nje foto galeri e gjere nga ky film:
Skenari: Fatmir Mborja
Regjia: Mark Topallaj
Operator: Pellumb Kallfa
Piktor: Shyqyri Sako “A. M”
Kompozitor; David Tukici
Drejtor filmi: Qirjako Bollano
Operator zeri: Xhevat Behri
Regjisore montazhi: Eglantina Kume
Redaktor: Roland Gjoza
Piktore kostumesh: Vjollca Liza
Grimior: Bujar Gjashta
As. regjisore: Gjergj Xhuvani & Gazmir Grezda
As. operator: Sokol Meksi & Leonard Dori
Nen. Drejtor filmi: Xhemal Koci
Piroteknik: Skender Batku
Montazhiere: M. Ohri
Zhurmat: M. Berxolli
Administrator: V. Kola
Brigadier ndricimi: V. Kastrati
Kostumier: D. Kolpeja
Rekuizitier: A. Laska
Konsulent: Ylvi Myrtja

INTERPRETOJNE:
Luiza Xhuvani
Petrit Malaj
Gezim Rudi
Shpresa Berdellima
Mark Topallaj
Valter Gjoni
Vangjel Toce
Sokol Progri
Salvator Gjeci
Eglantina Frroku
Antoneta Papapavli
Shefqet Bregu
Besnik Ferra
Fatbardh Lika
Justina Aliaj

Ne role episodike:
Bilbil Kasmi; Lec Vuksani; Harrilla Vjerdha
B. Qesja; Tomorr Guce; Agron Mema
B. Hoxha; S. Matoshi; P. Vasili
F. Kumbulla; M. Prifti; Xhaferr Xhafa

Shoqeroi formacioni i vogel instrumental
I RTV-se. Drejtoi: Genc Tukici


_____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot jane kontribut i administratoreve te faqes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here