Foto galeri e filmit “Partizani i vogël Velo” | 43 vjet që nga shfaqja!

0
1671

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Data 7 nentor e ketij viti sjell ne kujtese 43 vjetorin e shfaqjes se filmit te bukur “Partizani i vogel Velo” premiera e te cilit u dha ne Tirane. (1980-2023).

Me poshte skenda informative dhe nje album i gjere fotografik nga ky film:

 

  

 

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply