Foto galeri e filmit “Shëmbja e idhujve” | 46 vjet që nga shfaqja!

0
1011

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
46 vjet me pare do te shfaqej ne kinemate e Tiranes filmi “Shembja e idhujve”! 28 gusht 1977 – 2023.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Filmi eshte prodhim i Kinostudios “Shqiperia e Re”, prone publike dhe pasuri kombetare e shtetit Shqiptar. 

Me poshte skeda informative e filmit dhe nje album i gjere fotografik:

 

___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.