Foto galeri e shfaqjes “Shpartallimi” | Teatri “Migjeni”, Shkodër!

0
592

Me 18 korrik 1974, në skenën e Teatrit” Migjeni” do te jete para spektatorit shkodran premiera e shfaqjes “Shpartallimi”, nje drame me dy akte te autorit Fadil Kraja.

Regjisor: Elez Kadrija.
Skenograf dhe kostumograf: Shaban Hysa.
As/ regjisore: Tinka Kurti.
Inspektor skene: Çesk Vuksani.
Piktor ekzekutues: Lec Fishta.

STAFI I SHFAQJES “SHPERTHIMI” | TEATRI “MIGJENI” SHKODER

PERSONAZHET DHE INTERPRETET
Gjergji … Bep Shiroka.
Baca … Lec Bushati.
Hikja … Vitore Nino.
Coli … Rrok Rrotani.
Diella … Donika Franja, Ana Gjini .
Tringa … Justina Alia, Marije Qyrsaqi.
Çuni… Nikolin Luca.
Mara … Tinka Kurti.
Dashi …. Ymer Bala
Marku …. Ndrek Prela.
Leka …. Gjon Kola.
Vata …. Pistol Soja.
Prifti …. Tonin Ujka.
Berti …. Viktor Bruçeti.
Prenga…. Ramiz Rama.
Ujku …. Nefail Piraniqi
Togeri gjerman …. Edmond Mëhilli.
Figurantë…. Malësorë dhe Malësore.

Efektet zanore: Fatmir Gokovi, Paç Prendi.
Ndriçues: Teufik Duka, Mërgim Bilali.
Mjeshtra kostumesh: Milla Berati, Sulë Hyseni.
Marangozë: Lec Prendi
Grimi: Kin Jaku.
Teknik skene: Gjovalin Toni, Maliq Sejdini, Hamza Tokaj, Rexhep Baci .

Statistikat tregojne shifrat dhe numrat deri në shfaqjen e 18-të, të datës 28.11.1974.

Kjo shfaqje ka vazhduar në repertor: 18 herë
Spektatorë: 7.106

            

Marre nga faqja zyrtare ne Facebook e Teatrit “Migjeni”, Shkoder 

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply