FOTO GALERIA | YJE TË KINEMASË BOTËRORE!

0
532

YJE TË KINEMASË BOTËRORE!
Retrospektivë – Një udhëtim në memorje.
Aktorë, Filma të huaj të dashur të kinemasë dhe ekranit shqiptar, dhe jo vetem.
Nje pasarel me yje te ndryshme te kinemase boterore, Filmat qe kane mbetur ne memorie te publikut tone shqiptar dhe ato qe kane lene gjurme ne historine e kinemase boterore, kryesisht ne me te shumten e rasteve italiane, franceze !!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Albumi fotografik u publikua kohe me pare ne Facebook ne faqen “Kinematografia Shqiptare qe ne 19 korrik 2013.
Shikoje albumin e plote duke klikuar mbi linkun ketu: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=ksh.faqjazyrtare&set=a.555401864519686

SI ME POSHTE “NJE SHFLETIM” I ALBUMIT NE FJALE

Sir Norman Joseph Wisdom
(4 Shkurt 1915 – 4 Tetor 2010).

Lucelia Santos nga Brazili ose “Skllavja Izaura”

Seriali i paharruar i filmit “Shigjeta e zeze”
Dik Shelton-nin (interpretuar nga Aldo reggiani), dhe Xhoanën (Xhoana Sidtlit) e interpretuar nga Loreta Goggi)..

LORETA GOGGI

STEVE REEVES

_

STANISLAV MIKULSKI

GJIGANDI I KINEMASE BOTERORE MARLON BRANO

ALAIN DELON

MICHELE PLACIDO

REMO GIRONE “TANO CARIDI” I FILMIT SERIAL “OKTAPODI”

BRIGIT BARDOT | “NO COMMENT”

CLAUDIA CARDINALE |”NO COMMENT”

GRETA GARBO

 

INGRID BERGMAN

VINI RE: Albumi eshte ne proces punimi per kalimin e fotove nga Facebook ketu ne sajt

___________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.