Foto nga teatri “Perkolgjinajt” | 57 vjetori i shfaqjes premierë!

0
230

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Si sot 57 vjet me pare, me 12 nentor 1966, ne skenen e Teatrit Popullor do te shfaqej premiera e teatrit “Perkolgjinajt”, e autorit te mirenjohur Kole Jakova.

Regjisor: Pirro Mani
Skenografia:

Interpretet:

Lazer Filipi…..
Marie Logoreci…..Mara

Jeni te lutur te na ndihmoni ne plotesimin e skedes se kesaj shfaqje. Faleminderit!

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten: 10 nentor 2023
____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply