(Video) Filmi “Ilegalët” !

0
1778

_________________________

Video 2 – vazhdimi i filmit

 

Filmi “Ilegalët” prodhim i vitit 1976.

Regjisor: Rikard Ljarja, Skenari: Abaz Hoxha, Peçi Dado, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Hajg Zaharjan.

Interpretojnë
Stavri Shkurti……Besimi
Astrit Çerma……Milo
Rikard Ljarja……z. Tosti
Leka Selfa……Xhevati
Fitim Makashi……Astriti
Mimoza Cika……Afëdita
Florida Mancaku……Ana, bashkshortja e z. Tosti
Vangjel Heba……kuestori
Ferdinand Radi……kaporal Boti
Gjon Vata……xha Petro
Llambi Kaçani……kamarjeri
Ilir Dashi……Mitati
Arben Imami……Leka
Lida Hoxha……Lulja
Veli Rada……z. Xhani
Enver Dauti……babai i Xhevatit
Marta Burda……nëna e Afërditës dhe Mitatit

Aktore te tjere:
Cesk Vuksani ; Pellumb Dervishi; Arqile Nasho; Lutfi Hoxha;
Leonidha Heba; Ylli Demneri

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden e ketij filmi si me poshte:


_______________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here