(VIDEO) Filmi “Melodi e pandërprerë”

0
838

“Melodi e panderprerre”
Prodhim i vitit 1985.
Regjia: Fehmi Hoshafi,
Skenari: Dhimitër Xhuvani,
Producent: Shqipëria e re ,
Muzika: Tahsim Hoshafi.
Operator: Bashkim Asllani
Piktor i dekoreve dhe i kostumeve : Astrit Tota
Drejtor: Naim Bardhi
Operator zeri: Xhevat Behri
Regjisore montazhi: Peri Mato
Redaktor : Kico Blushi
Grimi: Albert Stermolla
As. regjisore: Pellumb Dervishi
As. operator: Pellumb Panariti
Nen drejtor filmi : Nuri Metani
Piktor Ekzekutues: F. Tufina
Montazhi: Kadrie Barushi
Zhurmat: Merita Berxolli
Administrator: Vojo Kota
Brigadier ndricimi: F. Luka
Kostumograf: Arben Laska
Rekuizitier: Ilir Demaliaj
Bashkepunuan: T. Cesari; N. Cani

Filmi trajton dashurinë e njeriut për punën profesionin që ka zgjedhur në jetë. Në qëndër është një bari me tufën e tij të dhive është bota e tij intime dhe njerëzore.

INTERPRETOJNE:
Albert Verria …..xha Jani
Shpetim Shemili……pergjegjesi i sektorit
Vangjel Agora…….doktori
Spiro Urumi…….
Mimoza Veseli ………
Jul Qesari…..Lilo
Mitro Kuteli…….
Elvira Bregu….
Odhise Goro……
Katina Polo……
Ekzekuton Orkestra e Radiotelevizionit
Dirigjent: Eno Koco
” />

 

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Melodi e panderprerre”
Prodhim i vitit 1985.
Regjia: Fehmi Hoshafi,
Skenari: Dhimitër Xhuvani,
Producent: Shqipëria e re ,
Muzika: Tahsim Hoshafi.
Operator: Bashkim Asllani
Piktor i dekoreve dhe i kostumeve : Astrit Tota
Drejtor: Naim Bardhi
Operator zeri: Xhevat Behri
Regjisore montazhi: Peri Mato
Redaktor : Kico Blushi
Grimi: Albert Stermolla
As. regjisore: Pellumb Dervishi
As. operator: Pellumb Panariti
Nen drejtor filmi : Nuri Metani
Piktor Ekzekutues: F. Tufina
Montazhi: Kadrie Barushi
Zhurmat: Merita Berxolli
Administrator: Vojo Kota
Brigadier ndricimi: F. Luka
Kostumograf: Arben Laska
Rekuizitier: Ilir Demaliaj
Bashkepunuan: T. Cesari; N. Cani

Filmi trajton dashurinë e njeriut për punën profesionin që ka zgjedhur në jetë. Në qëndër është një bari me tufën e tij të dhive është bota e tij intime dhe njerëzore.

INTERPRETOJNE:
Albert Verria …..xha Jani
Shpetim Shemili……pergjegjesi i sektorit
Vangjel Agora…….doktori
Spiro Urumi…….
Mimoza Veseli ………
Jul Qesari…..Lilo
Mitro Kuteli…….
Elvira Bregu….
Odhise Goro……
Katina Polo……
Ekzekuton Orkestra e Radiotelevizionit
Dirigjent: Eno Koco

_____________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply