(VIDEO) Filmi “Një ndodhi në port”!

0
460

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Nje ndodhi ne port
është i prodhuar ne vitin 1980.

Regjia: Hysen Hakani,
Skenari: Kadri Piro & Lirim Pëllumbi,
Producent: Shqipëria e Re ,
Muzika: Hajg Zaharian
Operator: Ilia Terpini & Pandeli Polena

Piktor: kleo Nini
Kompozitor: Hajg Zaharian
Drejtor filmi: Nikollaq Taja
Operator zeri: Koco Tollko
Regjisor montazhi: Shpresa Papapavllo
Piktor kostumesh: Agim Sefa
Redaktor: Bashkim Hoxha
Grimi: Dashamir Turku & Llukan Bushi
Konsulent: Ilir Balili
As/regjisor: Petrit Llanaj
As/operator: Vasil Rrapo
Zevendes drejtor filmi: Maksim Bodeci
Piktor ekzekutues: Mentor Muca
Montazhiere: Mimoza Nano
Brigadier ndricimi: Mehmet Zemblaku
Kostumiere: Shpresa Atika
Formuluese zhurmash: Mira Mecule
Rekuizitier: Jani Vollci

INTERPRETOJNE
Demir Hyskja…… inxhinier Faiku
Thimi Filipi…… xhaj Petro
Spiro Urumi…… Niko
Agim Shuke…… Milto
Xhelal Tafaj…… Artani, djali i Faikut
Violeta Deda…… Linda
Mirush Kabashi…… Gjorgo, pjestar i spiunazhit
Vangjel Heba…… kryetari i komitetit
Adriana Ceko…… Zana
Tonin Ujka…… drejtori
Miltjadh Profi……
Andonis Filipi……
Napoleon Llalla……
Gaqo Spiro……
në episode
Kadri Pirro……drejtuesi i firmës
Petrit Llanaj…….
Muharem Hoxha……kolegu i Zanës
Xhemal Sefa…..punonjes

Ekzekuton Orkestra Simfonike e Radiotelevizionit dhe Kinematografise
Dirigjent: Ferdinand Deda (A.M)

Ne xhirimin e ketij filmi ndihmuan punonjesit e Portit te Durresit

Përmbajtja e filmit
Fallsifikohen të dhënat laboratorike të kontrollit të mallit në dëm të cilësisë. Kjo bën që të prishet kontrata me një firmë të huaj. Për këtë dyshohet një specialist që merret me kontratat. Me këto akte sabotatorët synojnë të humbasin gjurmët dhe të krijonë pasiguri. Kjo gjë shakton trazira në marrëdhëniet dashurore të Lindës me Artanin djalin e specalistit të portit.

 

__________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qene vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here