(VIDEO) FILMI “VRASJE NË GJUETI”!

0
1158

FILMI SHQIPTAR “VRASJE NE GJUETI” from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Filmi “Vrasje në gjueti” prodhim i vitit 1987.
Skenari: Neshat Tozaj,
Producent: Shqipëria e re ,
Muzika: Hajg Zaharian.

Përmbajtja e filmit
Tre shokë Fredi, Aleko dhe Pertefi shkojnë për gjueti. Dikush qëllon gabimisht Pertefin dhe e vret. Megjithatë asnjë nuk është i sigurt kush është vrasësi i vërtetë. Aleko që e ka qëlluar vërtet Pertefin pa dashje nuk ka kurajë ta pranojë fajin. Ai përpiqet të përdorë dyshimet dhe ndenjat e fajit.

Aktorët
Roza Anagnosti
Rajmonda Bulku
Timo Flloko
Gëzim Kame
Bujar Lako
Ema Ndoja
Robert Ndrenika
Nefail Piraniqi
Guljelm Radoja
Violeta Dede
Mario Ashiku


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply