(VIDEO) “Fotografia” | Estrada e Shkodres!

0
2439

SKECI "FOTOGRAFIA" NGA ESTRADA E SHKODRES! from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Skeci i mirenjohur “Fotografia” , ka hyre ne historine e humorit shqiptar si nje nder me te arriturit ne kete zhaner.
Tano Banushi, Pavlin Preka e Zyl Miloti ose “Tushi”, “Cen Durimadhi” dhe “Bibja”!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply