(VIDEO) Me njerëzit e skenës!

0
1866

Dokumentari “Me njerezit e skenes”

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Informacioni si me poshte simbas AQSHF-se
Përshkrimi: Studente te artit dramatik dalin nga insituti dhe shkojne ne Teatrin Popullor. Ata shikojne ekspoziten e teatrit. Ne mes tyre Naim Frasheri duke ju treguar diçka studenteve. A. Pano flet, sinkron. Shfaqja e te rinjve te normales. Salla e kongresit te Permetit. Grupi teatral i te rinjve te Gjirokastres. Aktoret ne 10 vjetorin e Teatrit. Gjon Karma ne shfaqen “Rrugaçi”. Foto nga shfaqja “Zjarr partizan”. Fotografi nga shfaqja “Topazi”. Fotografi nga shfaqja “Qazim Mulleti” dhe “Otello”. Naimi u flet studenteve. sinkron. Sheshi Skenderbej. Studentet duke pare Elida Topçiun. Shikon Violeta Manushi para shfaqjes “Karnavalet e Korçes” sinkron. Fotografi Besim Levonja, Liza Vorfi, Violeta Manushi, Marie Logoreci, Besa Imami, Drita Pelingu. Aktoret neper role. Foto Andon Pano, Mihal Popi. Haki Toska i jep titullin Violeta Manushit. Pirro Mani dekorohet, Enver Hoxha i jep titullin Naim Frasherit. Dramaturgu Kol Jakova, Sulejman Pitarka, B. Kozeli, Loni Papa diskutojne pjesen “Halili dhe Hajria” te Kol Jakoves. Besim Levonja, foto. Shfaqja “Prefekti”. Besim Levonja kuader nga filmi Debatik. 269,80m .

Sulejman Pitarka, Ndreke e Mimika Luca me femijet. Drama “Trim i mire me shoke shume”. Drama “Drita”, luan Mimika Luca, Esma Agolli, sinkron. Loni Papa shfaqja “Cuca e Maleve”, sinkron. Mihal Stefa, Mihal Popi, Andon Pano, Loro Kovaci, bisedojne. Po keta tek “Revizori”, “Hamleti”. Luan Naim Frasheri, Margarita Xhepa, Lazer Filipi ne “Oret e Kremlinit”. Enveri ne skene mes aktoreve, takohet me Lazer Filipin, Pirro Manin, Bashkim Kozelin, Agim Zajmin, Esma Agollin, diskutojne per “Sinjalin e kuq”. Pirro Mani punon si aktor. Pirro Mani dhe Esma Agolli ne shfaqen “7 Shaljanet”, “Proçesi i Lajpcingut”, “Borgjezi fisnik”, “Heronjte e Dinostit”, “Bien Mbreti”, S. Milio, Z. Antoniu foto. Foto te shfaqjeve. Loro Kovaçi te roli i Tuç Makut. Besa Imami te “Qeni i kopeshtarit”. Drita Pelingu, Margarita e Sander Prosi tek drama “Armiqte”. 250,90m .

Shfaqja “Sinjali i kuq”, Luan Qerimi kapiten shqiptar, Sulejman Dibra oficer sovjetik. Aktoret hyjne ne teater. Fotografi e B. Markut. B. Marku dhe Naim Frasheri ne rol. Ne studio H. Bevolli, A. Zajmi, Rrok Daberdaku, duke punuar. Nisja per ne turne. Aktoret kendojne. Margarita Xhepa reciton. Violeta Manushi dhe Ilia Shyti duke luajtur. Lida shikon. Studentet shfaqin “Familjen e peshkatarit”. Shikojne Drita Pelingu, Lazer Filipi, F. Alibali, R. Treska, duke pare studentet. Aktoret shikojne veten e tyre. Aktoret duartrokasin, studentet u japin atyre lule. 211,20m .

Redaktor: Vllasova Musta
Operator: Agim Fortuzi
Bashkepunetorë: Androniqi Vangjeli
Regjia: Elpiniqi Coja
Skenari: Sulejman Dibra
Muzika: Donika Muci
Producent: Kinostudio “Shqiperia e Re”
Viti: 1974
Kohëzgjatja: 2775 min


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.