(VIDEO) MINUTA MUZIKORE | ADRIANA CEKO – “SHTATORI I PARË”

0
1468

 

MINUTA MUZIKORE | ZERA TE ARTE TE MIKROFONIT TE KENGES!
Adriana Ceko – “Shtatori i pare”
Muzika: Tasim Hoshafi
Teksti: Kudret Isai
Interpretuar ne Festivalin e 19-te te Kenges ne RTSH – 1980

Shtatori i pare
blerim dhe shoke te rinj
na solli ne
o shoqja ime e mire

Shtator te tjere
kaluan dhe do te vine
dhe krahe per krah te dy
ne na gjen

Nga bregu i detit vije ti
dhe une nga bjeshket plot freski
dhe midis nesh
u lidh kjo miqesi

Ne ditet e mia hyre ti
o shoqja ime e rinise
te ndjeva prane
ne ate shtator te pare

Shtatori i pare
blerim dhe shoke te rinj
na solli ne
o shoqja ime e mire

Shtator te tjere
kaluan dhe do te vine
dhe me te forte e ben
miqesine!

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply