(VIDEO) FILMI “PËRRALLË NGA E KALUARA”!

0
1470

___________________

 

“Përrallë nga e kaluara” është prodhim i Kinostudios “Shqiperia e re” në vitin 1987.
Skenari i këtij filmi është i bazuar në Novelen me të njejtin titull të Andon Zako Çajupit.

Regjia: Dhimitër Anagnosti, Skenari: Dhimitër Anagnosti,
Producent: Shqipëria e re , Muzika: Limos Dizdari.

INTERPRETOJNE
Elvira Diamanti….Marigo
Admir Sorra……..Gjino
Robert Ndrenika….Vangjeli
Hajrie Rondo…….Tana
Xhevdet Ferri……Trimi
Mimika Luca……..Nëna e Marigose
Xhemil Tagani……Papa Sotiri, prifti i fshatit
Mira Minga………Kotja
Mehdi Malkaj…….Milua, budallai i fshatit
Zef Mosi………..Maliqi
Birçe Hasko……..Dasmori gaztor
Aristotel Stefani..Nje nga dasmoret
Margo Arseni
Baftjar Çene
Rreth filmit
Variacion i komedisë “14 vjeç dhëndërr “ të A. Z. Çajupit. Në këtë komedi autori tregon historinë e martesës së Gjinos 14 vjeçar me Marigonë 28 vjeçare. Marigoja hakmerret me të gjithë ata që sajuan këtë martesë të pazakontë dhe më në fund fiton.

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply