(Batuta) Televizori im nuk funksionon….vetem miza dhe “bezhzhz”!

0
1084

“Alo ! Garancia ? Trifon Leshnica jam!
Ju njoftoi zyrtarisht se televizori im nuk funksionon. Nuk pasqyron asgje, vetem miza dhe bezhzhzh…..
Aaa , dakord, mbreme e rregulluat, sot rezulton i pa rregulluar…..!
Kafshe parahistorike! Kisha harruar pa i futur fillin e antenes prapa.
Idiota! Duhet ta kemi mendjen edhe tek antena tani.
________

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Dialogu i aktorit te humorit Arqile Lipe ne telefon, shkeputur nga skeci “Telefoni i ri” te estrades profesioniste te qytetit te Fierit.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.