Foto batuta: “Ky prodhon sapun me kuintal dhe ende nuk……..

0
506

Rubrika e batutave argetuese dhe mjaft domethenese nga filmat dhe teatrot shqiptare:

“Ky prodhon sapun me kuintal dhe ende nuk ka gjetur nje per vete qe te laje shpirtin”
(Fatbardh Smaja ne “Fundi i nje gjakmarrje”)

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply