Foto e ditës | Letërkëmbimi në mes Ndrek Lucës dhe Laurence Oliver!

0
702

Nga rubrika “Foto e dites”
Nje foto te dy aktoreve nga dy vende teresisht te ndryshme, por qe dikur kishin leterkembim ne mes tyre. Po!
Artisti i Popullit Ndrek Luca kishte nje leterkembim me aktorin e madh te mirenjohur anglezin Laurence Oliver.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Eshtë një letërkëmbim i rrallë. Në vitet ’70, atëherë kur në Shqipëri ndjehej një lloj fryme liberalizimi, Ndrek Luca shkëmben kartolina me aktorin e madh anglez, Lorenc Oliver. Janë shprehje modeste të një simpatie të ndërsjellë mes dy aktorëve, por që për shkak të përndjekjes së asaj kohe nuk mundën të zhvilloheshin më tej.

 

Ekskluziviteti ne kete faqe: 15 janar 2022

_______
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.