Foto e ditës | “Mato Gruda” dhe “Agushi” pas 40 vjetësh nga filmi “Njeriu me top”!

0
1674

Ne rubriken “Foto e dites” kemi marre nje foto te vecante nga gazeta “Telegraf” (on line) te dy aktoreve te shquar Timo Flloko dhe Zef Bushati perkatesisht ne rolet e interpretuara 40 vjet me pare ne “Njeriu me top” si Mato Gruda dhe Agushi.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021
Foto: Gazeta “Telegraf”

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.