Foto galeri e filmit “Fëmijët e saj” | 65 vjet që nga shfaqja!

0
619

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
65 vjet me pare, pikerisht me 21 shkurt 1958, ne Tirane do te shfaqej filmi i pare shqiptar i metrazhit te shkurter “Femijet e saj” .

Keshtu 21 shkurti 1958 do te shenoje daten kur do te startoje prodhimi i filmit artistik shqiptar i markes se Kinostudios.

Duhet permendur qe ky film eshte paraqitur nga regjisori Hysen Hakani si pune diplome ne Shkollen e Larte te Arteve ne Prage, Cekosllavaki.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si me poshte dhe nje foto album nga ky film:

_________________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply