Foto galeri e filmit “Mëngjese të reja” | 42 vjetori i shfaqjes!

0
1173

Almanaku i Filmit Shqiptar te Kinostudios “Shqiperia e re”
27 qershori shenon ne kalendarin e ngjarjeve per artin skenik, 42 vjetorin e shfaqjes se filmit “Mengjese te reja”. Filmi pati premieren ne “Pallatin e Kulutres” ne Tirane me
27 qershor 1981.

Si me poshte skeda informative e filmit dhe natyrisht nje album i gjere fotografik nga ky film.


__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here