Foto galeri e filmit “Përse bie kjo daulle” | 54 vjet që nga shfaqja!

0
550

ALMANAK I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”

5 shkurti shenon kete vit 54 vjetorin e shfaqjes se filmit “Perse bie kjo daulle” ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane. 1969 – 2023!

Me poshte kemi mundesuar skeden informative te filmit si dhe nje album te gjere fotografik.

 

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply