Foto galeri e filmit “Rruga e lirisë” | 39 vjet që nga shfaqja!

0
1279

Almanaku i Filmit Shqiptar!
“Rruga e lirise”, filmi qe e kishte premieren me 26 maj 1983, 39 vjet me pare qe nga shfaqja ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane.

Me poshte skeda informative dhe nje album me fotot me te bukura nga ky film:
(Filmi Artistik Shqiptar 1957-1985 / Shtepia Botuese “8 Nentori” A. T. Hoxha)

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here