Foto nga teatri “Martesa me prikë” | 71 vjet që nga shfaqja premierë!

0
280

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
71 vjet me pare, me 11 maj 1952, ne skenen e Teatrit Popullor, u dha premiera e shfaqjes “Martesa me prike” e autorit Djakorov.

1952-2023!

Regjisori:
Skenografia:
Koreografia:
Muzika:
Grimi:

Interpretet:

VINI RE: Skeda per t`u plotesuar. Kushdo qe ka informacion per kete shfaqje dhe deshiron t`a ndaje me faqen tone eshte mesi i/e mirepritur. Ju falenderojme perzemersisht!

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 5 maj 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here